Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton Apurahasäätiön stipendien haku on alkanut

Coming Up

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton Apurahasäätiön stipendien haku on alkanut

ke 7. joulukuuta 2016 09.00.00

Apurahoja USA-opintoihin

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton Apurahasäätiön stipendien haku lukuvuodelle 2017-18 on käynnissä. Apurahat on tarkoitettu Suomen kansalaisille, jotka haluavat jatkaa opintojaan tai tutkimustyötään amerikkalaisissa yliopistoissa.

Haussa ovat mukana kaupallisen ja teknisen alan opiskelijalle tarkoitettu Björn Savén Finnish-American Scholarship sekä yhdysvaltalaisten säätiöiden, American-Scandinavian Foundation ja Thanks to Scandinavia, eri alojen opinnoissaan menestyneille nuorille myönnettävät stipendit. Hakuaika päättyy 31.1.2017. Lisätietoja SAYL:n verkkosivulta.

Work & Travel -kesätyöohjelma korkeakouluopiskelijoille
 
Oletko 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu, korkeakouluopiskelija tai yliopisto-opiskelija? Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton kautta järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin noin 40 suomalaiselle opiskelijalle joka vuosi. Kesätyöpaikat 2017 ovat nyt haussa, lisätietoja SAYL:n verkkosivulta.

Vuonna 1943 perustettu Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto on ystävyysjärjestö. SAYL:n tehtävänä on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen välistä ystävyyttä ja toimia sillanrakentajana maiden välillä.

Subscribe to our newsletter

American Resource Center

Learn more